What a Summer Feeling - zaterdag 27 juni 2009.

Na een fantastische editie vorig jaar, is er nu weer een "What a Summer Feeling" in Zelem.
Het thema van het overkoepelende 'Zelem Zomert' is dit jaar 'On the Beach'. U mag op "What a Summer Feeling" dan ook een heuse beachparty met strand verwachten !!

Wat mag u allemaal verwachten ?
Om 20u starten we met een muzikale greep uit de Ballroom : wals, boogie, tango, twist, hucklebuck, rock-and-roll, alles komt aan bod. Haal die dansschoenen maar boven, wij zullen zorgen dat de dansvloer ingesmeerd is zodat u de benen los kan gooien.
Nodig vrienden, familie, kennissen, ... uit om samen met u te komen swingen in de grote tent aan het sportcomplex "De Kambergen" in Zelem.

Omstreeks 22u beginnen we dan aan het grote werk : Disco, rock, pop en alles wat de jaren 70-80-90 ons geschonken heeft aan ambiance muziek. Dj's Hans en Wim zullen jullie laten genieten van de grootste hits uit de jaren 70, 80 en 90. Dit samen met een lichtshow zijn de ingredienten van een ideale avond uit.
Wanneer was de laatste keer dat je nog eens een gezellige avond uit beleefd hebt ? Dit is je kans ! Boek nu alvast die babysit, ... en zorg dat je er bent !

Een link naar het overkoepelend project "Zelem Zomert", vind je hier.

What a Summer Feeling 1

Voor meer sfeerbeelden van What a Summer Feeling klik hier

What a Feeling 4

Voor meer sfeerbeelden van What a feeling klikt je hier of hier.